
مواد لازم :
برنج  یک پیمانه، معادل 200 گرم
بلغور گندم  یک پیمانه، معادل 200 گرم
 سبزی آش 500 گرم
 عدس پخته شده 300 گرم
 آب گوشت یا مرغ یک لیتر
 آب  یک لیتر
 زردچوبه  یک قاشق چایخوری
پیاز سرخ شده  سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه مانتی:
 آرد 300 گرم
 نمک یکدوم قاشق چایخوری
تخم مرغ سه عدد
 روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
 گوشت چرخکرده  200 گرم
 ادویهجات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر)  از هرکدام یک قاشق چایخوری
 پیاز رنده شده یک عدد، متوسط
 پیاز سرخ شده  دو قاشق غذاخوری
روش تهيه:
1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس میکنیم و ابتدا برنج را با آب میجوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه میکنیم، چندجوش که خورد، میپزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم میکنیم و داخل آش میریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه میدهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.
2. برای آماده کردن مانتی، تخممرغ، آرد، نمک و روغنزیتون را با هم ورز میدهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلیمتر پهن میکنیم و به شکل مربعهای کوچک 3×3 میبریم. گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویهجات را با هم مخلوط میکنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا میزنیم و به شکل هلالی دور خودش میپیچیم.
3. مانتیهای آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، میریزیم و آبکش میکنیم سپس مانتیها را داخل آش میریزیم و اجازه میدهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.
منبع : bartarinha.ir
دیدگاه شما