26. بهمن 1395 - 12:39   |   کد مطلب: 15361
طرز تهیه آش بادمجان
آشپزی,آش,آش بادمجان,طرز تهیه آش بادمجان,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کو ک:

 

 

 

 

مواد لازم

  • بادمجان 5 عدد
  • سیر 10 حبه
  • عدس 2 لیوان
  • پیاز 2 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • کشک 1 لیوان
  • آب گوشت 4 لیوان 
  • پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم

 

آش بادمجان

  

 

طرز تهیه : 

بادمجان ها را پوست بکنید و خرد کنید. سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا رطوبت اضافی اش خارج شود. بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید. سپس بادمجان ها و سیرهای رنده شده را با مقداری روغن سرخ کنید.

 

عدس را از شب قبل خیس دهید. عدس را با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بپزد و له شود ( اگر آب گوشت ندارید میتوانید از 4 لیوان آب مخلوط با عصاره گوشت استفاده کنید ).

 

 

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا آرد سرخ شده و جذب پیاز شود.

 

 

مخلوط پیاز و آرد سرخ شده را همراه با بادمجان های سرخ شده به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد ( در اواخر پخت کشک را اضافه کنید ). پس از پخت با کشک و پیاز داغ آش را تزیین و سرو کنید.

 

نکته ها : دقت کنید که غلظت این آش همانند عدسی است. اگر در طول پخت آب کم بود میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، بادمجان ها را پس از  سرخ شدن خوب له کنید تا در داخل آش مشخص نباشند.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه‌ها

این آش عالیه من که عاشقشم هر چند که مواد اولیه اش کمی با این متفاوته برای من

دیدگاه شما

آخرین اخبار