
به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم آش ماست شیرازی
 
برنج : ۲۰۰ گرم
 لپه : ۱۲۵ گرم
 گوشت : ۱۲۵ گرم
 سبزی ترخون و شوید ریز شده : ۱ پیمانه
 ماست : نیم کیلوگرم
 پیاز : ۲ عدد
 نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم
دستور پخت آش ماست شیرازی
 
 لپه و برنج را جداگانه از یک ساعت قبل در آب خیس کنید.
 گوشت را همراه یک پیاز خرد شده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب بگذارید بپزد، سپس استخوان های آن را جدا کرده و خوب له کنید.
 برنج را به همراه ۷ پیمانه آب با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و خوب له شود.
 لپه ها را نیز جدا در قابلمه ای با آب بگذارید تا خوب پخته شوند.
 سبزی را ریز ساطوری کرده و به برنج پخته و له شده اضافه کنید. و زمان دهید تا سبزی ها پخته شوند.
 گوشت له شده و لپه پخته شده را به برنج و سبزی اضافه کرده، در قابلمه را گذاشته و با حرارت ملایم بگذارید آش غلظت یابد و جا بیفتد.
 آش را هرچند وقت یکبار هم بزنید تا ته نگیرد تا وقتی خوب غلیظ و سفت شد حرارت را خاموش کرده و بگذارید آش کمی خنک شود.
 ماست را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به آش که از داغی افتاده و کمی سرد شده اضافه نمایید و در ظرف موردنظر سرو و نوش جان کنید.
دیدگاه شما