با توجه به گرمای هوا در تابستان غذاهای سرد و یخچالی در این فصل بسیار پر طرفدار است به همین خاطر سر آشپز سایت شبنم همدان ، برای امروز شما آموزش کیک مرغ را در نظر گرفته است:
برای کیک مرغ چی لازم داریم:
سینه مرغ: 1 عدد.
تخم مرغ آب پز 2 عدد.
خیار شور رنده شده 5-7 عدد.
پیازچه 1/2 پیمانه.
ذرت 3 قاشق غذاخوری.
نخودفرنگی 3 قاشق غذاخوری.
جعفری خرد شده 1/4 پیمانه
سس مایونز 1 پیمانه.
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری.
ماست پرچرب 1 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی.
زیره و پودر آویشن به اندازه دلخواه.
هویج رنده شده 2 عدد.
قارچ 4عدد.
فلفل دلمه ای 2 قاشق.
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری.
ژامبون به دلخواه 2-3 برگ.
شوید برای تزیین.
کیک مرغ را چطور درست کنیم:
سینه مرغ را با پیاز و نمک داخل دو لیوان آب بگذارید بپزد. وقتی پخت مرغ را به صورت ریش ریش خرد کنید. تخم مرغها را رنده کرده به آن اضافه کنید. بقیه مواد را نگینی خرد کرده به مرغ اضافه کنید. وقتی همه ی مواد را که روی مرغ ریختید با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود . بعد داخل ظرف دیگر سس را آماده کنید. سس مایونز و ماست و آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و زیره و آویشن را خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست آید. در آخر روی مواد بریزید و با قاشق خوب مخلوط کنید. بعد از آماده شدن روی نان تست کمی سس مایونزخالص بمالید و از سالاد مرغ آماده شده روی آن بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. دوباره یک لایه نان بگذارید و این کار را تاسه لایه انجام دهید. البته تعداد لایه ها به دلخواه شماست. روی آخرین لایه سس بمالید و تزیین کنید. کیک مرغ را باید حدود حدود 3-4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده شود. برای تزیین ازگوجه و جعفری و هویج هم میتوانید استفاده کنید.این غذا را به دلخواه و با سلیقه تزئین و نوش جان کنید.
دیدگاه شما