21. دى 1396 - 12:42   |   کد مطلب: 20332
لازانیا یکی از قدیمیترین فرم های پاستا در دنیا، از دل منطقه ای به اسم امیلیا رومانیا در ایتالیا آمده است و قدیمی ترین دستورهای آن به قرن سیزدهم میلادی برمیگردند.
لازانیا,لازانیای مرغ,لازانیای رولی,لازانیای مرغ رولی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

لازانیا مرغ رولی

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون برای سرخ کردن
پیاز خرد شده 1 عدد
سینه مرغ ریش ریش شده 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
گوجه پوره شده 1 پیمانه
خامه پرچرب 1 پیمانه
ذرت کنسروی 2 پیمانه
برگ ریحان یک مشت
شیر 2 پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
آرد گندم 3 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
پنیر موزورلا ورقه ای 150 گرم
ورقه لازانیا 7 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه

 این غذای ایتالیایی خوشمزه آنقدر گونه های مختلف دارد که واقعاً انتخاب بین آنها کار سختی است به خصوص که همه آنها فوق العاده هستند. در لازانیا مرغ رولی از مخلوط مرغ، پیاز داغ و ذرت استفاده میشود که ترکیب بسیار خوشمزه ای است. علاوه بر این در تهیه سس بشامل روی لازانیا هم خلاقیتی به خرج داده شده که در مرحله چهارم طرز تهیه با آن آشنا خواهید شد.

 

اما قبل از این که به طرز تهیه لازانیا مرغ رولی بپردازیم، خوب هست که چند نکته جالب را در مورد لازانیا و تاریخچه ش بدانید. لازانیا یکی از قدیمیترین فرم های پاستا در دنیا، از دل منطقه ای به اسم امیلیا رومانیا در ایتالیا آمده است و قدیمی ترین دستورهای آن به قرن سیزدهم میلادی برمیگردند. در آن زمان مردم اروپا هنوز با گوجه آشنا نشده بودند. بنابراین میتوان مطمئن بود که از گوجه در لازانیا استفاده نمیشده است. اما در دستورهای مختلف از پنیرهای متفاوتی در لازانیا استفاده میکردند.

 

طرز تهیه لازانیا مرغ رولی:

 

مرحله اول:

مقداری روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی شعله داغ کنید. پیاز را تفت بدهید تا طلایی رنگ شود.

مرحله دوم:

سپس مرغ پخته ریش ریش شده، پوره گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم:

بعد از چند دقیقه که آب گوجه کم شد، خامه، ریحان خرد شده و 1 پیمانه ذرت را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید تا شروع به قل زدن کند. حال آن را از روی شعله بردارید.

مرحله چهارم:

 شیر، آرد، کره و 1 پیمانه دیگر ذرت را همراه با کمی نمک، فلفل و آویشن داخل مخلوط کن بریزید و پروسس کنید.

مرحله پنجم:

سپس مخلوط یکدست شده را از یک صافی رد کنید و در شیرجوش روی حرارت بجوشانید و چند دقیقه روی شعله ملایم نگه دارید تا غلیظ و یکدست شود (در این مدت مرتب هم بزنید).

مرحله ششم:

روی یک ورقه لازانیا پخته شده ورقه پنیر و قدری از مخلوط مرغ را قرار دهید. لازانیا را رول کنید و آن را در ظرف مناسب فر بگذارید. این کار را برای بقیه لازانیا هم تکرار کنید.

مرحله هفتم:

روی رول ها را با پنیر ورقه ای بپوشانید. سپس مخلوط شیر و ذرت را روی  آنها بریزید و در آخر پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.

مرحله هشتم:

لازانیا مرغ رولی را  30دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید (حتما فر را از قبل گرم کنید). سپس آن را همراه با مقداری پنیر رنده شده یا سس و سبزیجات دلخواه خود سرو کنید.

نکته:

برای طلایی شدن روی لازانیای مرغ میتوانید در آخر چند دقیقه شعله روی فر را روشن کنید. زمان دقیق بستگی به شعله فر شما دارد ولی معمولاً بین 2 تا 5 دقیقه کافی هست. در این مرحله چشم از لازانیا بر ندارید تا روی غذای شما نسوزد.

انتهای پیام/ص

لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی لازانیای مرغ رولی

دیدگاه شما

آخرین اخبار