21. فروردين 1396 - 12:32   |   کد مطلب: 16167
روش پخت لازانیا قالبی
لازانیا,لازانیا قالبی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از بیتوته:

 

طرز تهیه لازانیا قالبی :

پیاز و یک حبه سیر را تفت بدهید به آن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و نخود فرنگی و ذرت و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید و یک گوجه کوچک را با رب گوجه پوره کنید و به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.

 

کف قالب رینگی را خوب چرب کنید با کره، لایه های سالم لازانیا را دور تا دور قالب بچنید(به صورت عمودی) طوری که سر و ته لازانیا وسط و کمی بیرون قالب باشد یک لایه سس سفید بریزید بعد مواد گوشتی و پنیر پیتزا را بریزید، دوباره برگه لازانیا را به صورت افقی بچینید و دوباره سس سفید و گوشت و پنیر و برگه لازانیا بچینید تا قالب پر شود و بعد اضافه های برگه های لازانیا لایه اول را روی مواد برگردانید و به اصطلاح آن را بقچه پیچ کنید و در آخر کمی سس سفید بریزید و بگذارید داخل فر گرم تا خوب بپزد و برشته شود.

 

طرز تهیه سس سفید لازانیا:

30 گرم کره را با یک قاشق غذاخوری آرد تفت بدهید تا فقط بوی خامی آرد گرفته شود و بعد نصف لیوان خامه و نصف لیوان شیر را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس غلیظ شود.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار