مواد لازم:
توتفرنگی: ۴۰۰ تا ۶۰۰ گرم
عسل:دوقاشق سوپ خوری
شکر: ۲۰۰ گرم
آب لیموترش: نصف لیوان
ماءالشعیر یا آب معدنی سودا: ۴ لیوان
نمک: به میزان خیلی کم
لیموی تازه: ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا شکر و نمک و آب لیمو و عسل را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید و وقتی شکر، کاملا حل شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
توتفرنگیها را له کرده و به آن اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید و چند دقیقه آن را هم بزنید. در مرحله آخر ماءالشعیر را به آن اضافه کرده و باز هم آن را مخلوط کنید.
مواد را در لیوان بریزید و با یک برش حلقهای لیمو تزئین و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
دیدگاه شما