24. شهريور 1394 - 11:06   |   کد مطلب: 7438
آلبالوپلو یکی از رایج ترین و خوشمزه ترین غذاهای فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستید، لازم نیست تا آلبالو هست، هفته ای دوبار آلبالوپلو بخورید، گاهی هم با آلبالو خورش درست کنید.
با آلبالو خورش هم درست کنید!

مواد لازم برای خورش

  • 200 گرم آلبالو بدون هسته
  • 2 ق س شکر
  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • مقداری کره
  • 1 عدد پیاز
  • 3 ق م سبزی تازه معطر
  • (جعفری، نعناع و ریحان)
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • 60 گرم لواشک آلبالو
  • مقداری خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه:
1. آلبالوهای بدون هسته را در قابلمه ای با شکر مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید تا یکی، دو جوش بزند و آلبالوها کمی شیرین شوند، بعد از روی حرارت بردارید.
2. پیاز را پوست کنده و رنده کنید. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز مخلوط کرده و ورز دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
3. به مایه گوشت سبزی های معطر ریز خرد شده را افزوده و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید و ورز دهید. از مایه گوشتی به اندازه یک گیلاس برداشته و در کف دست قلقلی کنید.
4. کوفته قلقلی ها را در روغن سرخ کنید.
5. در این فاصله لواشک ها را خوب در آب جوش حل کرده و صاف کنید. چند بار از صافی رد کنید تا همه تکه های لواشک ها در آب جوش حل شده و به شکل سس درآید. حالا این سس را به قابلمه ای که کوفته ها را در آن سرخ کردید اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.
6. آلبالوهای شیرین شده را از صافی رد کنید. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه کرده و دانه های آلبالو را با مقداری کره تفت دهید و بعد به مواد اضافه کنید.بعد از حدود 10ـ8 دقیقه که خورش جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال های پسته تزئین کنید.

 

منبع: مجله سیب سبز

دیدگاه شما

آخرین اخبار