به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم برای 8 الی 10 نفر:
برگ مو: 400 گرم
قارچ (نگینی خردشده): 400 گرم
روغن زیتون: 3 الی 4 ق س
برنج: یک پیمانه
گوجه فرنگی: 2 عدد
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
سیر (ریز خردشده): 3 حبه
فلفل سبز (ریز خردشده): 2 عدد
رب گوجه فرنگی: یک ق چ
شکر: یک ق چ
برگ جعفری (خردشده): 8 عدد
شبت (خردشده): 8 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نیمی از روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر و فلفل سبز ریز خرد شده را در آن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.
رب گوجه فرنگی و قارچ نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. برنج از قبل نیم پز شده، یک سوم پیمانه آب داغ، شکر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به پخت مواد ادامه دهید تا آب آن کشیده شود. برگ جعفری و شبت ریز خردشده را اضافه و مخلوط کنید.
برگ موها را در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس زیر آب سرد بگیرید. مخلوط قارچ را روی برگ ها قرار داده و بپیچید. چند برگ کف قابلمه قرار دهید و دلمه ها را داخل آن بچینید. روغن زیتون باقی مانده را روی آنها بریزید و مقداری آب داغ اضافه کنید.
بشقابی روی دلمه ها قرار دهید تا به آنها فشار آورد، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا دلمه ها بپزند. سپس سرو کنید.
دیدگاه شما