20. شهريور 1396 - 12:45   |   کد مطلب: 18526
کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته می‌شود.
شیرینی کشمشی,شیرینی کوکی,شیرینی گردویی,کوکی کشمش و گردو,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 16 نفر:

  • آرد 1 و 3/4 پیمانه
  • شکر 3/4 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  • روغن مایع 1/4 پیمانه
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • کشمش 1/2 پیمانه
  • گردوی خرد شده 1/2 پیمانه

کوکی کشمش و گردو

 

کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته می‌شود. خمیر این کوکی به سادگی و در عرض ۱۰ دقیقه آماده می‌شود. پس از آن این خمیر باید دو بار در فر پخته شود. در مجموع تهیه کوکی کشمش و گردو حدود ۱ ساعت وقت می‌گیرد. این کوکی‌های ترد و خوشمزه را می‌توانید در نوشیدنی مورد علاقه خود فرو کنید و از آن به عنوان عصرانه‌ای لذیذ لذت ببرید. خمیر بیسکوتی سنتی ایتالیایی در واقع هیچ کره یا روغنی ندارد و در عوض زرده تخم مرغ بیشتری دارد. اما دستوری که اینجا مورد استفاده قرار گرفته کمی روغن دارد که باعث می‌شود کار با خمیر راحت‌تر شود.

 

طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. روی سینی فر هم کاغذ روغنی بکشید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و در کاسه‌ای الک کنید و کنار بگذارید. در کاسه دیگری شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل را بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط غلیظی حاضر شود. مواد خشک را به تدریج روی مواد تر بریزید و هم بزنید تا خمیر کوکی آماده شود. کشمش و گردوی خرد شده را روی خمیر بریزید و با آن مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

اگر خمیر بیش از حد چسبناک است و نمی‌توانید با آن کار کنید کمی آرد به آن اضافه کنید. روی سطح کار هم آرد بپاشید و هر کدام از بخش‌های خمیر را روی سطح بغلتانید و به صورت لوله درازی در بیاورید. سپس روی هر کدام از لوله‌ها با دست فشار بدهید تا به پهنای حدوداً ۵ سانت باز شوند.

خمیر‌ را در سینی فر آماده شده بگذارید و به مدت ۲۸ دقیقه در فر قرار دهید. سپس بگذارید ۱۰–۲۰ دقیقه بماند و خنک شود. دمای فر را به ۱۶۰ درجه کاهش دهید. وقتی خمیر نیم پخته کوکی خنک شد آن را به شکل مایل برش بزنید.

کوکی‌های برش خورده را مجدداً در سینی فر بچینید و ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا یک طرف آنها طلایی شود. کوکی‌ها را برعکس کنید ۸ دقیقه دیگر هم در فر قرار دهید. بگذارید کوکی کشمش و گردو کاملاً خنک شود سپس آن را با چای یا شیر سرو کنید.

 

نکته: بسته به این که می‌خواهید چقدر کوکی شما قهوه‌ای رنگ و ترد شود می‌توانید آن را در مرحله دوم مدت بیشتری در فر نگه دارید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار