16. ارديبهشت 1396 - 12:39   |   کد مطلب: 16595
طرز تهیه کیک تولد,کیک,کیک اسمارتیزی,کیک با تزیین اسمارتیز,کیک تولد,کیک تولد بچگانه,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

مواد لازم

  • آرد ساده 225 گرم
  • پودر کاکائو 85 گرم
  • بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر دانه ریز 350 گرم
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شیر 250 میلی لیتر
  • روغن آفتابگردان یا کانولا 125 میلی لیتر
  • اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری
  • آب جوش 250 میلی لیتر
  • کره نرم شده 170 گرم
  • پودر قند 190 گرم
  • شیر 2 قاشق غذاخوری
  • نوتلا 200 گرم
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • اسمارتیز 150 گرم

 

کیک تولد 

 

طرز تهیه: فر را روشن کنید و تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

دو قالب کیک 20 سانتیمتری آماده کنید و کف آن ها را با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم در یک کاسه بزرگ الک کنید. نمک و شکر را اضافه کنید. در کاسه دیگری شیر، تخم مرغ ، روغن آفتابگردان و اسانس وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس مایه را به مخلوط آردی اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید و بزنید تا ترکیبی یکدست و روان حاصل شود. کم کم آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

 

خمیری که خواهیم داشت حالتی بسیار مایع خواهد داشت. مایه را به نسبت مساوی در دو قالب کیک بریزید و به مدت 25 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و بپزید. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر کاملا تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است. سپس کیک ها را بیرون بیاورید و با همان قالب روی توری یا سینی فلزی قرار دهید تا خنک شود.

 

کمی پیش از تزئین کیک، آنها را از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید. برای تهیه آیسینگ یا رومال کیک کره را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا نرم شود. پودر قند و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند. نوتلا و نمک را نیز اضافه کنید و ترکیب کنید. 

 

یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید. سپس به کمک لیسک نیمی از آیسینگ نوتلایی بردارید و روی کیک بمالید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. باقیمانده آیسینگ را روی آن بریزید و در تمام سطح کیک تا نزدیک لبه ها پخش کنید. اسمارتیزها را روی آن بریزید.  

 

نکته ها: می توانید از شمع های رنگی برای تزئین کیک تولد استفاده کنید. برای بریدن کیک از یک چاقوی بزرگ و تیز استفاده کنید و پس از هربار برش چاقو را تمیز کنید تا چسبیدن مایه آیسینگ به چاقو باعث نازیبایی برش های بعد نشود. 

این کیک را می توان در یک ظرف دردار به مدت 4 الی 5 روز در یخچال نگهداری کرد. 

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار