28. خرداد 1394 - 18:53   |   کد مطلب: 6238
مصرف مواد غذایی مثل لیموترش، شربت پرتقال و سبزی‌های معطر مثل نعناع، مرزه و ترخون از بوی بد دهان به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان جلوگیری می‌کند.

به گزارش شبنم ها،یک کار‌شناس  بهداشت دهان و دندان ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: استفاده از قرص‌ها و اسپری‌های خوشبو کننده علاوه بر بیماری‌های ریه، باعث فرسودگی دندان‌ها به مرور زمان می‌شود. عفت لامع گفت: نخ‌ کشیدن دندان‌ها روش بسیار مناسبی برای برداشتن خرده‌های غذایی از لابه‌لای دندان‌ها و حفظ سلامت دندان است که اغلب افراد پیش از مسواک زدن آن را فراموش می‌کنند.

 وی افزود: با استفاده از مواد غذایی مناسب و پرهیز از مصرف مواد غذایی مثل سیر، پیاز و ادویه در سحر می‌توان از بوی دهان در ماه مبارک رمضان جلوگیری کرد. این کار‌شناس مسئول بهداشت دهان و دندان با اشاره به اینکه بوی دهان می‌تواند نشانه وجود مشکلی در دهان، لثه و دندان باشد، تصریح کرد: این مشکل همچنین ممکن است به دلیل عفونت‌های تنفسی و اختلالات گوارشی برای هر فرد روی دهد. لامع با تاکید بر مراجعه به پزشک برای اطمینان از سلامت دهان و لثه اظهار داشت: معمولا در برخی افراد چند ساعت قبل از زمان افطار به علت گرسنگی و استفاده بدن از ذخایر چربی موجود برای تامین کالری مورد نیاز بوی خاصی از دهان استشمام می‌شود که پس از صرف افطار این بو برطرف خواهد شد. وی تاکید کرد: هنگام مسواک زدن حتما باید مسواک را روی زبان کشید تا باقیمانده مواد غذایی بودار کاملا از روی زبان پاک شود.

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار