5. اسفند 1395 - 12:39   |   کد مطلب: 15506
پلو، البته غذای محبوب ایرانیان است ولی ملل دیگر هم پلوهای جالب و خوشمزه‌ای دارند که بد نیست آنها را امتحان کنید. پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه می‌شود و تهیه آن خیلی راحت است.
آشپزی,پلو یونانی,طرز تهیه پلو یونانی,شبنم همدان,shabnamha.ir,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک :

 

 

 

مواد لازم برای 8 نفر:

  • برنج 750 گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده 1/2 پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده 1/2 پیمانه
  • نخود فرنگی 2 لیوان
  • ذرت پخته شده 2 لیوان
  • قارچ خرد شده 2 لیوان
  • مرغ پخته خرد شده 2 لیوان
  • آب مرغ 2 لیوان
  • روغن 150 گرم
  • پیاز خلال شده 1 لیوان
  • زعفران سائیده 1 قاشق مرباخوری

پلو یونانی

در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط می‌شوند و یا روی آن ریخته می‌شوند. اما در این دستور، مواد لابه‌لای پلو به صورت لایه به لایه قرار می‌گیرند. 

 

طرز تهیه: قارچ‌های خرد شده را همراه با تکه های مرغ در کمی روغن تفت بدهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس ذرت، نخود فرنگی و فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز را هم با آن مخلوط کنید. 

 

برنج را با آب خوب بشویید و اجازه بدهید داخل آب باقی بماند. کمی روغن کف قابلمه‌ای بریزید و پیاز خلال شده را در آن تفت بدهید. وقتی پیاز به رنگ طلایی روشن درآمد، برنج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه ای به تفت دادن ادامه دهید. حال، آب مرغ را همراه با زعفران و ۴ لیوان آب به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج روی شعله ملایم پخته شود.

 

سپس، برنج را آبکش کنید. کف قابلمه را چرب کنید. حال برنج و مخلوط مرغ و سبزیجات را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید. اجازه بدهید پلو یونانیحدود ۱۱ ساعت روی شعله ملایم دم بکشد.

 

وقتی شعله را خاموش کردید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا قابلمه خنک شود و بعد پلو یونانی را به آرامی در ظرف سرو برگردانید.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار