رفتن به محتوای اصلی
صفحه اصلی
اجتماعی
فرهنگی
ورزشی
آرشیو
پیوندها
چندرسانه ای
Rss
درباره ما
تماس با ما
شنبه 20 ارديبهشت 1404
دانشگاهها_
فرم جستجو
جستجو
نمایش 1 - 1 از 1
دستاوردی دیگر از محققان کشور؛
تولید شیری با طعم دوغ که قادر به کاهش کلسترول است
رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال غرب و غرب کشور از تولید شیر پروبیوتیک خبر داد و گفت: نتایج تستهای آزمایشگاهی و مدلهای آزمایشگاهی اثرات این محصول در کاهش کلسترول و خاصیت آنتی باکتریال آن به اثبات رسیده است.
07/02/1396 - 12:00