رفتن به محتوای اصلی
صفحه اصلی
اجتماعی
فرهنگی
ورزشی
آرشیو
پیوندها
چندرسانه ای
Rss
درباره ما
تماس با ما
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404
دانش |
فرم جستجو
جستجو
نمایش 1 - 1 از 1
با توضیحات سازمان غذا و دارو؛
تفاوت مصرف روغن های سرخ کردنی و پخت و پز را جدی بگیرید
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از روغن های مایع خوراکی برای سرخ کردن و پخت و پز، توضیحاتی ارائه داد.
03/21/1396 - 08:46