رفتن به محتوای اصلی
صفحه اصلی
اجتماعی
فرهنگی
ورزشی
آرشیو
پیوندها
چندرسانه ای
Rss
درباره ما
تماس با ما
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404
|
فرم جستجو
جستجو
نمایش 1 - 4 از 4
پای شپرد؛ پای گوشت و سیب زمینی
این غذا برای ناهار یا شام خانوادگی مناسب است. شپرد پای توسط روستاییان در سال ۱۷۰۰ به عنوان راهی برای استفاده از باقی مانده گوشت گوساله کباب شده اختراع شد.
09/24/1396 - 17:39
شپردز پای (پای چوپان)
شپردز پای (Shepherd’s pie) نوعی پای گوشت انگلیسی است که در آن به جای خمیر پای از پوره سیب زمینی استفاده میشود.
04/23/1396 - 16:39
پای گوشت لبنانی
پای گوشت لبنانی شبیه یک پیتزای ساده بدون پنیر است.
04/01/1396 - 16:45
پای اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا
پای اسفناج و پنیر غذایی گیاهی و هیجان انگیز است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی نیز پیدا میکند و همه را مجذوب خود مینماید.
02/30/1396 - 12:39